divendres, 24 de juliol del 2009

AL EST DE L'ILLA DE FLORES


L’arribada la volcànica i perduda illa de Flores va ser encantadora, pensàvem que ens increparien tots els taxistes i al final… res de res. Vam pagar el preu que ens havien dit fins als bungalows Arkemi, on havíem trucat el dia abans… sort que ho vam fer sinó ens quedem sense lloc. És un lloc tranquil•líssim a 40 km de Maumere, al mig del no res. He fet un parell d’immersions a l’illa del costat.
Com que només hi ha sis bungalows cada nit es fa un sopar de germanor, el d’ahir va ser boníssim, en tots els sentits: pel menjar abundant i variat (vaig repetir tres vegades), com per la conversa (vam parlar llargament amb el seu propietari (Kermi) de la seva interessant vida, de la política d’Indonèsia i del món, i del modus vivendi a Flores... el tio sabia de tot i més).
El dia abans vam conèixer una italiana molt curiosa: recorria Flores ella i equipatge amb una escooter que no conduïa ella, sinó un autòcton que no sé com l’havia convençut perquè la portés.

3 comentaris:

  1. Fantàstics paisatges i vivències. Esperem que no us faci tanta calor com aquí! Us perdeu els focs de Blanes que aquest any són molt xulos.
    Hi ha molts incendis(als Ports) i algunes víctimes. Seguiu passant-ho tan bé i descanseu que a la foto feu cara de cansats.
    Ara tota la família ja fem vacances!!!

    ResponElimina
  2. Lázaro: Ei Santi, no mengis tant que a veure si als avions et faran pagar per sobrepés... Les fotos prometen!!! Fins aviat

    ResponElimina