diumenge, 28 de juny del 2009

Millor l'últim moment



Com ja sabeu fer les coses a l’últim moment és millor.

Així que demà aniré a passar el matí a BCN per fer-me el carnet de conduir internacional (em fa una il·lusió haver de passar l’estona fent cua a la campana... moltisima), pq m’han dit que a Indonèsia els polis són una mica pirates, per això és millor no donar motius per haver de subornar-los. No se si és més car subornar-los o pagar per fer-me aquest carnet, no ho tinc clar.
Aquesta setmana treballant fins al final, dijous última guardia i divendres a la tarda agafar el vol cap a Londres. En els temps entremitjos intentarem emplenar la motxilla, haurem d’intentar decidir el que ens emportem o el que deixem a casa. Revisar el petit ‘botiquín’ que hi sigui tot des de l’últim tropi-viatge. Minimitzar totes les càmeres, per mala sort no són compressibles. Mirarem de no deixar-nos res de la nostra llista, creada al llarg dels anys i després d’haver-nos oblidat més d’una cosa imprescindible.

1 comentari:

  1. El millor que portis poc a la motxilla perquè puguis comprar més, que per això ets un regatejat professional.
    Jo he perdut la meva llista de viatge i haig de fer una lleugera que aquesta vegada en el camí de Sant Jaume cal carregar a les esquenes.
    Fixa't com s'enganxa això de parlar català!

    ResponElimina