dimarts, 20 de juliol de 2010

BOGOTA-TA-TA-TA-TA-TA….


No patiu, aquest títol només és una broma. Aquest país no és el que tot el món pensa que és.Aquest soroll només seria la pluja que ens ha caigut aquests tres dies a Bogotà. La gran urbe, de més de 8 milions d’habitants, capital de Colòmbia. Una ciutat molt acollidora, on cada dia fan alguna activitat cultural: concerts, teatre, fires… i on està ple de museus on perdre’s, la majoria d’ells gratuïts.
Del que més ens va cridar l’atenció van ser els venedors de minuts, 200 pesos minuto, no es que et puguin allargar la vida a canvi de quatre duros, el que realment venen són minuts de trucades a mòbils. Es veu que molta gent només té el mòbil per rebre trucades i fa servir aquests venedors ambulants per trucar, perquè els surt més econòmic. Per ser encara més còmic, els venedors tenen els mòbils lligats amb cadenes, i vas i veus tres dones estirant una cadena on al final hi ha un mòbil, on estan parlant mirant cap a un altre costat perquè el venedor no les senti. Això si que és estrafolari i no els quadres que vam veure al museu d’en Fernando Botero.
També vam pujar al cerro Montserrate, sona estrany oi? Deu ser una adaptació del nostra estimat Montserrat, però el nostre té més encant. És una muntanyeta al costat del centre de la ciutat on tenen una església blanca, s’hi pot pujar amb telefèric o cremallera que va quasi vertical.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

eels tornen, amb nou look

Loading...